Vols un canvi?

Som-hi!

 

Cansada d’estar sempre allà mateix? De sentir-te reiteradament igual? Amb ganes d’explorar noves possibilitats? Et vols conèixer més profundament? Necessites temps per a tu?

Si tens ganes o necessites fer un pas endavant, curar les ferides emocionals i començar a caminar cap a una vida més satisfactòria, plena, conscient i en contacte amb la teva pròpia energia, no ho dubtis més.

Des d’una perspectiva gestàltica i posant gran èmfasis en el treball psicocorporal, gaudiràs d’un acompanyament professional, respectuós i amorós que t’ajudarà a sentir-te millor amb tu mateix/a i a trobar eines i estratègies per a tenir la vida que desitges.

Més informació sobre mi

T’acompanyo en…

  • processos de transformació i creixement.
  • situacions de crisis vitals (separacions, ruptures, canvis, jubilació, niu buit, menopausa, depressió, situacions de violència, estrés…)
  • situacions familiars que no sapigues com gestionar (maternitat, paternitat, límits, conflictes en l’adolescència, conflictes de parella…)

No t’acabes de sentir bé ?

Cansat/da de ser sempre allà mateix?

Amb ganes de fer un canvi o d’aprendre noves eines de creixement personal?

NOU SERVEI DE TERÀPIA EN LÍNIA!

Accedeix a un acompanyament professional, personal i de qualitat des de casa teva.

Contacta’m per a més informació.

Endinsar-te en el món emocional

"Les emocions són informació sobre nosaltres mateixes i guien, conscient o inconscientment, els nostres comportaments i la nostra vida física, cognitiva, relacional i, evidentment, emocional. No totes les emocions són agradables de sentir o ens són fàcils d’acompanyar (depèn molt de les experiències que n’haguem tingut i de com se’ns ha acompanyat a saber-hi conviure). Sovint volem que la incomoditat passi ràpid i adormim el sentir, l’emoció. Això, en un primer moment pot ser útil perquè ens treu el malestar però a la llarga és una mala jugada que ens fem ja que ens estem perdent tota la informació que aquella emoció ens està portant. També ens estem perdent la oportunitat de poder fer els canvis que necessitem fer per poder estar millor.

Share
ImageImageImage
... Em vas guiar en la meva reconstrucció, ensenyant-me a escoltar-me, a estimar-me, a valorar-me, a tolerar-me, a sentir-me i a acceptar-me i, sobretot, des del respecte cap a mi mateixa...
Gran persona i professional
Cristina
... trobar un espai per a expressar com em sento sense sentir-me jutjada, sense rebre consells, ha estat un lloc propi, de llibertat, on experimentar com parts del meu cos em feien sentir molt viva. Quan em vaig sentir perduda, buida, buscava i buscava i vaig trobar aquest espai...
Un gran regal
Fina
... aprenc que el paper de parella, de pare, de ciutadà, de persona, parteixen d’un mateix “foc” intern que dona a la vida un sentit i una plenitud, malgrat les dificultats que comporta el dia a dia...
Trobant el meu nord personal
Pep

On em pots trobar?

Consultes

  • 647 65 33 59
  • info@terapiagestaltcorporal.com

Granollers

Palma de Mallorca

Mataró