Equip

Terapeuta gestalt i corporal integrativa

Sóc l’Helena Sagristà i Jubany. Vaig néixer a Dosrius, Barcelona, i en l’actualitat sóc una dona i professional que, havent-me format i havent fet el meu procès de creixement personal, acompanyo a altres persones a fer el seu. Vens?

Si vols saber una mica més sobre mi, pots seguir llegint aquí a sota.

Una mica sobre mi

Educadora social (UAB, Barcelona)

Terapeuta Corporal Integrativa (Espai de Gestalt, Barcelona)

Terapeuta Gestalt Integrativa Escola Gestalt Viva Claudio Naranjo (Yut’Ontonal, San Cristóbal de las Casas, Chiapas, México)

Terapeuta gestalt especialitzada en l’atenció a la infància i l’adolescència (Institut Integratiu, Barcelona)

Massatgista Bioenergètica (El Corazón de la Madre Tierra, Comitán, Chiapas, México)

Formant-me en el programa SAT de Claudio Naranjo.

Conèixer els altres i compartir sempre ha estat la meva vocació. Conscient d’això,  des dels 14 anys m’he dedicat a acompanyar persones i els seus processos. Sempre amb la sort d’aprendre al costat de persones amb molta experiència i amb grans cors. He après a respectar les persones en el moment i situació en els que es troben i a acompanyar des de l’acceptació i l’amor. Durant els últims 15 anys he treballat des de la vessant de l’educació social amb diferents col·lectius (persones amb capacitats diferents, drogodependències, famílies, infants i joves).

Des de 2010 treballo com a terapeuta corporal integrativa acompanyant a persones de diferents edats i procedències en els seus processos de creixement i canvi personal.

Els meus primers 4 anys de professió com a terapeuta corporal integrativa van ser a Comitán de Domínguez, una petita ciutat del sud mexicà on vaig viure. Allà vaig treballar donant teràpies individuals i grupals i vaig col·laborar en els diferents tallers i formacions que es donaven en el centre “El corazón de la Madre Tierra” dirigit per Mari Arenas.

Durant els darrers anys he estat treballant a Catalunya com a terapeuta ja gestalt i corporal integrativa, atenent de forma individual i també en el projecte que vaig fundar, juntament amb la Sònia Rubio, “Tastets de Consciència” en el que treballem de forma grupal amb diferents col·lectius.

També, en els últims quatre anys he acompanyat com a cotutora dos grups de formació, un de teràpia corporal integrativa a Mallorca, tutoritzat per Òscar Pont, mestre expert en treball corporal, i un postgrau de gestalt especialitzada en infants i adolescents a Barcelona, dirigit per Laura Pont, mestra i especialista en atenció a famílies i infants.

En l’actualitat tinc consulta per a teràpies individuals a Ítaca Emocions, a Argentona i a Mataró, al Maresme, prop de Barcelona i també atenc a Palma de Mallorca, a l’Espai TCI Mallorca.

Segueixo treballant a “Tastets de Consciència” i col·laborant amb l’Espai TCI, dirigit per Antoni Aguilar, amb qui superviso la meva tasca.

M’agrada la meva gata Gris i compartir amb la meva parella, els meus amics i amigues i la meva família. M’agrada la música, les series i llegir noveles i llibres sobre psicologia o espiritualitat. M’agrada la natura, on visc, i el silenci. M’agrada anar d’excursió, els bons restaurants i sentir-me còmode a casa. Estimo la meva feina i com m’ajuda a sentir-me lliure, amorosa i a créixer com a professional i, sobretot, com a persona. M’agrada moure’m, ballar, cantar i sentir-me viva. Quan treballo em connecto i em sento energetitzada. Agraeixo el moment de vida que estic vivint i camino cap a una major obertura de cor i connexió amb l’espiritualitat.